Först massivt ekgolv, sedan bygglov!

Polarforskarens återkomst

I förra veckan kom Katarina Gårdfeldt tillbaka för att fortsätta jobba med golvet. Förstärkning medföljde i form av maken Christofer.

Vi började i Ängavången med en fika och att jag berättade om ekarna där. Bubblade på som vanligt om vårt skogsbruk, hur vi kombinerar ekonomi och naturvård. Paret ställde upp på ett foto framför en ek.

 

Sedan blev det hyvling av den egna eken från Steninge.

Efter det momentet kunde vi också bestämma den slutlga designen av golvet. Det blir en form av stavparkett med massiva 90 cm långa stavar i olika bredder. Det blir ett parkettgolv inspirerat av Gripsholms och Gunnebo slott. Det blev några parkettstavar på prov, sedan fortsätter vi själv på Ängavången Ekgolv och kan leverera de 50 m2 som behövs en månad eller två.

OK, då ska vi hem och söka bygglov sa paret. Den prioriteringen gillar vi:

Först golv, sedan bygglov -:)

 

 

Dela:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.