Nyheter från snickeriet

Vi märker inte av någon coronakris. Tvärtom, antalet förfrågningar och beställningar fortsätter att öka. Kapaciteten att torka virke har byggts ut. Det är ju avgörande för hur mycket golv vi kan leverera.

Butterfly Joint

Vi kommer att införa denna metod för att laga sprickor i de bredaste golvplanken, de mest värdefulla. I detta sortiment lönar det sig både för oss och kunderna att vi lägger tid på att laga sprickan istället för att kapa av en rejäl bit av plankan. De flesta tycker dessutom att det blir vackert, en dekorativ intarsia, som signalerar omsorg om det värdefulla virket. Ek är ett sprickbenäget träslag och denna metod har använts i hundratals år.

 

 

 

Dela:

One Reply to “Nyheter från snickeriet”

  1. Tack för intressant läsning om kor, ek, och plank. Härligt att ni delar med er av gammal och ny teknik till oss intresserade, tack så mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.